Karl Lagerfeld komt met parfumlijn

Karl lagerfeldKarl Lagerfeld heeft binnenkort een mannen en- vrouwengeur in de aanbieding. De modeontwerper brengt zelfs de stijl van zijn kleding terug in zijn parfum. De lijn werd met de grootste zorg samengesteld.

Karl Lagerfeld lanceert in maart een paar nieuwe geuren. Eén voor de man en één voor de vrouw. “Stijl moet voor iedereen toegankelijk zijn”, klinkt het bij Lagerfeld.

De stijl

Om in zijn stijl te blijven hebben de parfumeurs Christine Nagel en Serge Mjoullier een elegant, groen bloemig eau de parfum voor de vrouw gecreëerd. De geur is een hedendaagse benadering van de traditionele geuren, met de aantrekkingskracht van muskus en krachtige, donkere amberachtige houtnoten in de basis.

Voor Karls eau de toilette voor mannen richt parfumeur Jean-Christophe Hérault zich op de geur van het blad van een varen. De geur is tijdloos en ultramodern tegelijkertijd en wordt gekenmerkt door lavendel en een mandarijnenschilletje, versterkt door frisse appel en vioolblaadjes. Verleidelijk en sensueel eindigt de geur met pikante houtnoten van sandelhout en een mengsel van amber geeft de geur een levendig en elegant gevoel.

De invloed van Karl zien we terug in de robuuste, gestroomlijnde kunst van het flesje. Het transparante glas dat gebruikt is voor het eau de parfum voor vrouwen en het zwarte glas voor de eau de toilette voor mannen zijn beiden geometrisch gelijk en laten Karls naam, gegraveerd in zilveren letters op de zijkant van de flacon, zien.

Algemene info

Karl Lagerfeld for Women edp 85 ml € 85
Karl Lagerfeld for Women edp 45 ml € 59
Karl Lagerfeld for Women edp 25 ml € 39
Karl Lagerfeld for Women Bodylotion 150 ml € 23
Karl Lagerfeld for Men edt 30 ml € 39
Karl Lagerfeld for Men edt 50 ml € 55
Karl Lagerfeld for Men edt 100 ml € 72
Karl Lagerfeld for Men Showergel, 150 ml € 21
Karl Lagerfeld for Men Aftershave Balm, 150 ml € 22
Karl Lagerfeld for Men Deostick, 75 gr € 20

Het assortiment is vanaf midden maart verkrijgbaar.

Parfum karl lagerfeld

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*