Video: Shakira wordt het nieuwe gezicht van Danone

ShakiraShakira scoort momenteel opnieuw een monsterhit aan de zijde van Rihanna, maar dat weer houdt de dame er niet van om ook andere werkterreinen te verkennen. De wereldster tekende onlangs zelfs een contract bij Danone.

Shakira zal er het uithangborde worden van Activia en de Feel Good-campagne ondersteunen. Voor dat laatste maakt Shakira gebruik van haar iconische heupbewegingen en dansjes om alle vrouwen te leren zich goed in hun vel te voelen en erop los te dansen.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*