Sinaasappelmaskertje tegen al jouw onzuiverheden

SinaasappelmaskerHet ‘Masque détox vitaminé à l’eau d’orange’ van Bio Beauté by Nuxe maakt gebruik van sinaasappelextracten en andere citrusvruchten om je huid te verfrissen en grondig te reinigen. Het aangename aan het masker zijn de drie stadia waarin het masker zich op je huid verandert. Bij het aanbrengen is er sprake van een dikke gellaag, typisch aan maskers.

De prikkelende citrusgeur zorgt ervoor dat je geest zich wel ontspant en terug oplaadt tijdens de vijf minuten dat het masker in de huid dient in te trekken. Na de opgelegde vijf minuten kan je met je handen of met reinigingsborstels zoals die van Clarisonic cirkelbewegingen maken. Zorg ervoor dat je handen of je borstel goed droog zijn, dan lost het gelmasker het best op in een hydraterende olie op je huid.

Toegegeven, na deze stap lijk je meer op een oliebol dan op een fris gereinigd perzikhuidje, hetgeen iedereen stiekem toch wil bekomen. Nadat je de gel echter in olie hebt doen omzetten door de cirkelbewegingen is het tijd om de borstel (of je handen nat te maken). In contact met water wordt de olie namelijk een melkachtige substantie die zachtjes van je huid glijdt, ze heerlijk gedyrateerd, gereinigd en verfrist achterlaat en geen enkele spoor van vettigheid op je gezicht nalaat.

Ideaal voor vrouwenhuidjes die af en toe nood hebben aan een vitaminenboost, een kleine detox of gewoon een diepere reiniging. Ook als je geen onzuiverheden hebt, is het masker ideaal om je gelaat en teint een frissere uitstraling te geven.

Adviesprijs: 19,90 euro.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*