Hot: wie het muiltje past…

MuiltjeDe trends in schoenenland volgen elkaar in een sneltempo op. Zo kan je deze zomer heerlijk sportief voor de dag komen door onder elke look sneakers te dragen, of net superelegant door het leven stappen dankzij de nieuwste trend: muiltjes.

Met de nieuwste creatie muiltjes voel je je meteen een hedendaagse Assepoester. Zowel Maison Martin Margiela als Sophia Webster, Alexander Wang, Gianvito Rossi, Chloé en Sergio Rossi waagden zich aan de typische muiltjes. Ideaal om een zomerse dag door te komen, al zal je er wel geen tientallen kilometers op moeten stappen

 

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*