La Prairie lanceert haar eerste nachtcrème

La prairieLuxemerk La Prairie stelde onlangs de laatste opkomende nieuwigheden aan ons voorgesteld. Tegen de zomer wordt er een eerste unieke nachtcrème en een body en face exfoliator verwacht.

Exfoliators

De nieuwe Cellular Mineral Face en Body Exfoliators zijn crèmes waar een korrelige substantie in zitten. Ze zijn ontworpen om dode huidcellen van het lichaam te verwijderen. De korrels in de crème voor het gezicht zijn dunner dan die voor het lichaam. Het is eerst de bedoeling je huid te reinigen alvorens deze crème aan te brengen. Na het gebruiken van de crème moet je de huid nog behandelen met een lotion.

De crèmes zijn samengesteld met exfoliërende parels in combinatie met een mix van edelsteenpoeders. Dat zorgt voor het scrubbende effect. Voor een tube van 100 ml betaal je 114 euro en hij wordt in juni in de winkels verwacht.

Cellular Radiance Night Cream

Deze nachtcrème is uniek, want het is de eerste keer dat er van La Prairie een nachtcrème op de markt komt. Het heeft lang geduurd maar uiteindelijk is hij er dan. Deze crème is ontwikkeld om een oudere huid terug een jonge uitstraling te geven. De kostbare ingrediënten met geavanceerde technologie geven u die stralende gloed terug terwijl u slaapt. Rust zorgt ervoor dat de huid weer herstelt en verjongt, dus het is ideaal om tijdens uw slaap deze crème aan te brengen.

De Radiance collectie bestaat momenteel al uit de Cellular Radiance Concentrate Pure Gold, de Cellular Radiance Cream, de Cellular Radiance Emulsion en de Cellular Radiance Eye Cream. Nu kan het rijtje dus zorgvuldig worden afgesloten met de nachtcrème.

Voor een potje van 50 ml betaal je 552 euro en deze productie wordt vanaf mei in de winkels verwacht.

La prairie uitgelicht

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*