Deze badpak laat je beter zwemmen

BadpakVrouwen die gaan zwemmen om hun lichaam verder af te trainen, kunnen nu hun techniek verbeteren zonder ook maar één extra training te houden. Speedo lanceert namelijk een badpak dat je techniek meteen verbetert.

De lijn ‘Get Speedo Fit’ maakt gebruik van een core stabilizer die ervoor zorgt dat de lichaamshouding verbeterd wordt en verder ondersteund wordt. Daardoor ga je vanzelf beter zwemmen en train je ook andere spieren, net als professionele zwemmers.

De badpakken werden ontwikkeld in het Aqualab, waar ze aan een intensief onderzoek werden onderworpen. Voor een optimale werking werden voor mannen en vrouwen aparte technieken toegepast bij het ontwerpen van een geschikte zwembroek of badpak. Daardoor worden bij de mannen vooral de bovenbenen getraind, terwijl bij de dames het middenrif een work-out krijgt.

Voor een badpak tel je tussen de 48 en de 75 euro neer.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*