Esprit komt met voetbalshirts voor de allerkleinsten

Esprit voetbalEsprit heeft zich samen met Wilson Sporting Goods ontfermd over gepaste WK-kleding voor de kleine voetballiefhebbertjes.

Het lawaai van een sirene en constant gejoel op de tv. Het is weer die tijd van het WK voetbal. De meeste dames onder ons verwensen het, maar dat geldt niet voor alle leden van het gezin. Daarom creëert Esprit een speciale voetbalcollectie voor de kleinsten onder ons. Er is keuze uit de verschillende landen in competitie zoals: Nederland, Duitsland, Brazilië en Spanje. Voor degene die graag neutraal willen blijven is er ook nog de mogelijkheid om een simpel I love soccer shirt te kopen. Er zijn zelfs babypakjes te verkrijgen! Bij elke aankoop geeft Wilson Sporting Goods een gratis voetbal weg.

Esprit

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*