Trend: Huidskleurige panty’s met patroontjes

PantyPanty’s zijn voor heel wat vrouwen nog steeds verbonden aan de wintermaanden. Ideaal om onder een rok aan te doen als het waar het niet toelaat om met blote benen rond te lopen, maar een kleinood dat we graag van ons af zwieren van zodra het mogelijk is. Al denkt pantyproducent Wolford daar anders over.

Zij lanceren dit voorjaar een reeks vleeskleurige panty’s, aangepast aan verschillende huidtinten. Daardoor willen ze de vrouwenbenen er immer vlekkeloos laten uitzien. “Bekijk het als een soort make-up voor je benen”, aldus Wolford zelf.

De panty’s zijn alvast gemaakt uit een ultralicht garen waardoor je huid blijft ademen en je geen verstikkend gevoel zou krijgen tijdens de warme zomerdagen.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*