Marc Jacobs zoekt model via selfiewedstijd

Marc jacobsHet gerenommeerde modehuis Marc Jacobs is op zoek naar een nieuw gezicht voor hun campagnes. In plaats van alle modellenbureaus af te lopen, gaan ze op zoek naar straattalent door een selfiewedstrijd te organiseren.

Het enige wat jij moet doen is een flatterende selfie van jezelf op Twitter of Instagram plaatsen met de hashtag #CastMeMarc. Het modelabel doorzoekt alle selfies dan op zoek naar het ultieme gezicht voor hun campagne. De gelukkige winnaar wordt overgevlogen naar Londen, mag er verblijven in een tophotel en wordt dus het nieuwe gezicht van de modecampagne van het label.

In het verleden vonden ook Kate Upton en Cara Delevingne al heel wat aanhangers door foto’s te posten op sociale netwerksites.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*