Nu Etos eigen merk te koop bij Bol.com

Etos bol templateBegin deze week startten Etos en bol.com… een samenwerking waardoor de klant nu keuze heeft uit meer dan 50.000 artikelen voor persoonlijke verzorging. Een groot deel van het Etos-eigen merk assortiment is vanaf nu online te koop bij bol.com…. Het shoppen van je favoriete producten was nog nooit zo gemakkelijk!


Meer keuze en gemak 

Samen zorgen Etos en bol.com… voor een keuze uit ruim 50.000 producten, en hebben daarmee het grootste aanbod in persoonlijke verzorging. Het uitgebreide assortiment, van tandpasta tot beautyaccessoires, is vanaf nu altijd toegankelijk. Zowel bij bol.com… als in de vertrouwde Etos-winkel. Klanten worden zo nog beter bediend, omdat het aanbod ten allen tijde beschikbaar is en de klant naar eigen smaak kan kiezen hoe en wanneer er gewinkeld wordt.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*