Review: Philips VisaPure

Philips visapureNiets is zo vervelend als dode huidcellen, die na het reinigen van het gezicht toch blijven zitten. Je doet je best met die watjes om onder anderen je foundation, poeder, concealer en blush te verwijderen, maar bij het opbrengen van je make-up, de volgende dag, kom je er achter dat je make-up door de dode huidcellen en make-up resten van gisteren toch niet zo lekker zit als je hoopt. Nu zijn er tegenwoordig enkele automatische gezichtsreinigers te koop en wij probeerden de Philips VisaPure een keertje.

De VisaPure heeft een ronddraaiende borstelkop waarmee je je huid kunt reinigen. Er zijn meerdere borsteltjes beschikbaar, voor normale (standaard) en gevoelige huidtypen, en één speciaal voor peelings. De VisaPure stopt na 20 seconden eventjes, zodat je kan overschakelen naar je andere gezichtshelft of je T-Zone. En na een minuut stopt de VisaPure helemaal, zodat je in ieder geval niet het gevaar loopt om je huid helemaal kapot te schuren.

We namen de proef op de som en reinigden onze huid eerst op de gebruikelijke manier (dus met watjes met micellaire water of reinigingsdoekjes). Op het eerste gezicht was ons gezicht helemaal zuiver. Toen we de Philips VisaPure echter een minuut op onze huid loslieten schrokken we wel! Er kwam nog een flinke laag vuil en vet vanaf en het borsteltje zag er dan ook erg smerig uit. Gelukkig was die onder lauw water makkelijk schoon te krijgen, maar we waren wel onder de indruk!

Na enkele dagen gebruik werd onze huid al een stuk egaler, gladder en het voelde ook nog eens erg lekker zacht aan. En dat met een klein borsteltje, dat ook nog eens onder de douche is te gebruiken. Amper moeite dus. Wij zijn overtuigd en zijn er inmiddels verslaafd aan!

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*