Festivalzomer bij V&D

Vd uitgelichtDe zomer komt er weer aan en dat betekent weer lekker veel festivals afstruinen. Wij zijn er echt grote fan van. Wij gaan dan ook niet alleen voor de muziek, maar vooral ook om de nieuwste trends op kledinggebied te spotten. Dagenlang zijn wij dan al bezig om de beste outfitjes te scoren. Hiervoor komen we ook al snel uit bij de V&D. Het assortiment is zo gevarieerd, dat we er altijd wel iets vinden. De leukste hoedjes, zwierige maxiskirts in bohemian stijl. Maar ook stoere jeans en shortjes in de vrolijkste kleuren en printjes! We like it! Ook heeft V&D supertrendy zonnebrillen, die sowieso onmisbaar zijn op een festival. Al is het maar om je slaperige ogen van de nacht daarvoor te verbergen…ahum. Mocht je dus net als ons er helemaal hip bij willen lopen op jouw favoriete festival ga dan vooral langs bij V&D die geheel in het teken staat van festivals deze zomer. En als je er dan toch bent, vergeet ook de tassenafdeling niet en neem zo’n superleuke rugzakje mee naar huis. Altijd handig en sinds afgelopen zomer niet weg te denken op festivals.

www.vd.nl

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*