In de spotlight: E.L.F.

Eyes, Lips, Face (E.L.F.) is een make-up lijn dat als uitgangspunt heeft de vrouw mooi en zelfverzekerd te laten voelen zonder er al te veel geld eraan te hoeven uit te geven. De gelijknamige webshop bestaat dan ook uit meer dan 700 producten die allemaal betaalbaar zijn en die zijn onderverdeeld in drie catergorien. Zo heb je de Essentiel-lijn waarbij de producten allemaal €1,00 kosten, vervolgens de Mineral-lijn die er al iets chiquer uitziet en de make-up zo rond de €4,00 zit en als laatste de Studio- lijn met de net iets betere producten en mooiere verpakkingen en hier liggen de prijzen zo rond de €6,00. Lekker low budget dus.
Nu zal je wel denken dat de kwaliteit dan wel niet zo goed zal zijn, niet is minder waar. Wij hebben al verschillende keren bij E.L.F. producten besteld en iedere keer worden we weer verrast. Je krijgt echt waar voor je geld en eigenlijk zelfs nog meer. Zo hebben de oogschaduwen een goede pigmentatie en blijven lipsticks mooi zitten.

Naast make- up kun je er ook terecht voor de nodige accessoires, want ook die hebben wij als vrouw nodig. Zo hebben ze verschillende soorten kwasten en applicators, maar ook wimperkrullers, spiegeltjes en puntenslijpers. Ook zijn ze onze nagels niet vergeten, want deze verkopen ze in vele soorten kleuren.

Wat ook handig is, is dat ze gebruik maken van navulverpakkingen voor zowel je ogen en gezicht als voor je lippen. Zo kun je wanneer bijvoorbeeld je oogschaduw op is alleen een oogschaduw elementje kopen en betaal je dus echt alleen voor het product en niet ook voor de verpakking. Het leuke hieraan is, is dat je daardoor ook je eigen setje kan samenstellen.

Wij hebben enkele producten voor je op een rijtje gezet, maar neem ook eens kijkje in de webshop.

Essentiel


Mascara, €1,00

Lipgloss, €1,00

Getinte moisturizer, €1,00

Nagellak, €2,50

Mineral


Lippenbalsem SPF 8, €4,00

Compacte oogschaduw, €4,00

Losse oogschaduw, €4,00

Minerale booster, €5,00

Studio


Minerale gezichtsprimer, €6,80

Foundation, €6,80

Lip stain, €4,00

32 kleuren palette, €6,00

Accessoires


Kabuki kwast, €6,00

Penseel of kwast shampoo, €4,00

Spiegel, €4,00

Wimperkrultang, €1,00

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*