Superhippe cartoontas

CartoontasFans van cartoons kunnen nu hun hart ophalen met de nieuwste handtassen van Taipei. De designers Rika Lin en Chay Su maken gebruik van dikke zwarte lijnen, waardoor de tassen haast lijken weggelopen uit een strip.

De opvallende tasjes zijn zo ontworpen dat ze op kleurrijke 2D-tekeningen lijken, de naam ‘Jump from Paper’, linkt direct naar de look van de tasjes. “We houden ervan om mensen even te verwarren wanneer ze de tasjes voor het eerst onder ogen krijgen. Meestal beginnen ze meteen te lachen als ze eenmaal doorhebben wat het concept achter de tassen is”, aldus de designers zelf.

De eerste tasjes werden al in 2010 gecreëerd, maar het duurde tot 2014 om ze ook wereldwijd bekend te maken. De tasjes zijn verkrijgbaar via de website jumpfrompaper.com…, voor een exemplaar tel je al snel tussen de 30 en 150 euro neer.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*