Strak in iedere jurk (en in elk ander kledingstuk)!

Ms uitgelichtIedere vrouw wil er geweldig uit zien! Maar soms zit een kledingstuk net ietsje te strak. Met de nieuwe Sleek & Sculpt Shapewear collectie van Marks and Spencer behoren

oneffenheden tot het verleden!

De Sleek & Sculpt collectie is gemaakt van ultrafijne, dunne en naadloze stof, waardoor het heerlijk comfortabel draagt. Er zijn diverse modellen verkrijgbaar (body, slip en jurk), die onzichtbaar zijn onder ieder kledingstuk. Maar tegelijkertijd mogen ze ook best gezien worden!

Breng je lichaam dus snel in shape zonder een bezoek aan de sportschool!

 

 

Soozie Jenkinson, Head of Lingerie Design: “De fijne stof en het ‘tweede huid’ uiterlijk maakt deze stukken volledig onzichtbaar onder kleding. Het geeft u een fantastische vorm zonder dat iemand van uw geheim weet!”

Paschal Little, Head of Lingerie Innovations“De magische elementen van Sleek & Sculpt combineren een revolutionair nieuwe elastaan ​​dat dunner en sterker is dan enig ander met onze ‘Cool Comfort ™’ finishing, voor comfortabel draaggemak de gehele dag en avond.”

 

 

 

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*