Sokken in sandalen is helemaal trendy deze zomer

Grootste modeblunder hipper dan ooit iedereen draagt sokken in sandalen 644x437Wie deze zomer hip wil zijn, schaft zich een paar sandalen aan en koopt daarbij een bijpassende sokken. De sokken in sandalen zijn namelijk hotter dan ooit in modeland.

De trend werd voor het eerst gespot op de catwalk bij modehuizen als Burberry en Dior, maar al snel gingen ook bekendheden overstag. Zo vindt Bruce Willis de trend ideaal om zijn kinderen naar school te doen, terwijl Rita Ora, Justin Bieber, David Beckham, Jake Gyllenhaal, de Olsen-tweeling, Elle Fanning en Uma Thurman ook al geregeld buiten komen met een paar sandalen en sokken aan hun voeten.

Ideaal voor de trend is om de sokken en de sandalen niet op zwart-witcombinaties vast te pinnen, maar te kiezen voor nudekleurige sokken of juist printrijke sokken om de combinatie extra opvallend te maken.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*