Hip: vaginaal make- up!

Vagina make upDames die dachten dat hun poedertjes en zalfjes enkel voor het gezicht waren, hebben het danig mis. Uit Amerika komt een nieuwe trend aangewaaid. Met termen als vagazzling en vagacials zijn de meesten nog niet bekend, maar het betekent zoveel als make-up voor je … vagina.

Hipsters kunnen niet langer enkel het schaamhaar onder handen nemen om trendy voor de dag te komen. Ze moeten de schaamlippen ook met een speciale blush insmeren om hem er frisser te laten uitzien. De bleaching cream Pink Daisy moet je schaamlippen dan weer een frisse look geven.

Naast opplakdiamantjes kan je nu ook echte kristallen laten implementeren. Op vlak van schaamhaar is het nu hip om letters, ingewikkelde figuren of kleurrijke ensembles te creëren.

Daar waar vroeger facials het van het waren, zijn er nu de vagacials. Dat zijn verjongingskuren voor je vagina. Je krijgt dan een kruidenbehandeling en een haarkleuring om er weer fris en fruitig bij te lopen.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*