In 1 minuut je eigen sieraden printen?

3d prting

De modewereld staat nooit stil en elk jaar worden er weer nieuwe trends geïntroduceerd. Vaak komen er ook weer trends uit het verleden terug of worden er juist hele nieuwe innovatieve producten op de mark gebracht. Ik stuitte een aantal weken geleden op een bijzonder fenomeen; 3D printen. Oké, helemaal nieuw is het niet, maar hip wel! Hoe vet is het om je eigen sieraden te kunnen printen, of je eigen schoenen te ontwerpen en binnen de kortste keren in je schoenstash terug te vinden?! Ik denk dat iedere vrouw hier wel van droomt. Zucht, ‘dat is toch niet voor mij weggelegd’ horen we jullie denken. Stop met dromen, want iedereen kan dit. Oké, misschien op dit moment nog niet met je ‘Paint’ skills, maar gelukkig kan je het wel makkelijk en snel onder de knie krijgen.

Gelukkig zijn er tegenwoordig cursussen waarmee je nu wordt geleerd om succesvol te ondernemen met bijvoorbeeld een webshop van geprinte sieraden. En nee zo’n cursus hoeft echt niet moeilijk te zijn of lang te duren, want 3d printen in 1 minuutvia bit.ly/SlimmerOndernemen… kan jij je inschrijven voor 27 gratis online cursussen van 1 minuut, ja echt 1 minuut! Het enige wat je hoeft te doen is je in te schrijven door je emailadres achter te laten. In deze cursussen worden tips gegeven over internet, ICT en social media. Hoe jij hier het beste mee om kan gaan, hoe je meer omzet en winst kan behalen, kortom hoe jij het maximale uit je site kan halen. Één van de belangrijkste zaken hierbij is de vindbaarheid van jouw website, want zonder bezoekers, geen klanten en geen winst. Ook dit wordt je allemaal geleerd in enkel 1 minuut. Onlangs is er een nieuwe reeks afleveringen verschenen met dus onder andere 3D printing, met allerlei tips die je moet weten, voordat jouw ontworpen oorbel aan je oorlel hangt. Wanneer je nog een stapje verder wilt is er de online cursus Digibewustondernemenin1minuut.nl gelanceerd, wat puur op veiligheid is gericht, ook niet geheel onbelangrijk, denk ik.

Wij wisten niet dat 3D printen zo makkelijk was. Kom maar op met die sieradenkast vol met mijn eigen ontworpen sieraden!

 

 

 

 

 

 

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*