Eerste schoen waarbij je zelf de hak kan verlagen

Schoen hakDames vallen massaal als een blok voor hoge hakken als ze een nieuw paar moeten aanschaffen. Tot ze er eenmaal op moeten leren lopen en hun voeten al snel tegen beginnen pruttelen. Tijd dus om een schoen te creëren die én een hoge hak heeft, én gemakkelijk omgetoverd kan worden tot een comfortabel hakje.

Met die innovatie komt het Franse merk Alegory op de proppen. Zij ontwierpen via een kliksysteem een hak die je in de hoogte kan aanpassen. Ideaal dus om een daverende entree te maken op torenhoge hakken en nadien stiekem tot een comfortabeler hoogte af te zakken.

Helaas zijn de hakken nu nog volop in productie, waardoor het nog een tijdje wachten is voordat we ook zelf kunnen genieten van de hakjes. Momenteel kan je het project nog sponsoren, zodat er snel meer kleuren gemaakt kunnen worden. Een sponsering kost je 175 euro, waarbij je een paar schoenen met verwisselbare hakken in de plaats krijgt. Later zullen de schoenen ook in de winkels beschikbaar zijn, zij het voor een iets hogere prijs

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*