Vier de zomer op Ibiza

Ibiza1Nu de zomer officieel begonnen is en de vliegtuigen vol zitten met vakantiegangers begint het voor de mensen die nog geen ticket hebben geboekt misschien toch wel een beetje te kriebelen. Ik zelf ben eigenlijk altijd wel een last-minute type geweest. Vind het heerlijk om het hele jaar door internet af te struinen naar de mooiste plekken op deze aardbol om op het laatste moment de koffers te pakken en te gaan naar mijn favoriete plek. Dit jaar heeft een eiland mijn hart gestolen en misschien komt het wel door de vele serie’s, fotoshoots en films die daar de afgelopen jaar zijn geschoten. Het heeft mij in ieder geval getriggerd om mij er verder in te verdiepen. En hoe kan het ook anders, ik heb het natuurlijk over Ibiza! The place to be volgens de media. Het is de meest trendy hotspot van dit moment. Ook op fashiongebied is er deze zomer van dit eiland veel inspiratie vandaan gehaald. Franjes, shortjes, zwierige jurkjes, maxiskirts, lange vesten/kimono’s, it’s all Ibiza style babe!

In mijn zoektocht naar dit eiland kwam ik een super leuk en trendy hotel tegen;  Ushuaïa Beach Hotel! Wow, wow, wow, wat is dit een mooi hotel zeg. Dit is een hotel dat het op een andere manier doet dan alle andere hotels die ik ken. Het is wel een luxe hotel, maar dan krijg je er wel de beste feesten in een prachtig design, allerlei comfort en VIP service voor terug. En dit alles staat ook nog eens langs één van Ibiza’s mooiste stranden. Zie je het al voor je? *zwijmel*

Het Ushuaïa Ibiza Beach Hotel bestaat uit The Ushuaïa Club, die gelegen is aan een prachtig zwembad met een groot podium, en The Ushuaïa Tower 2013, waar je uitzicht hebt op de stranden en de zee. Voor de echte feestbeesten onder ons, het hotel is voor het tweede jaar op rij geselecteerd als Best Hotel Club van het jaar en daarbij zijn er zeven van hun feesten genomineerd in de categorie Best Party of The Year. Maar wat wil je met namen als Yann Pissenem, die o.a. heeft samengewerkt met David Guetta en Usher. Volgens mij wel een goede plek om eens heerlijk los te gaan met vriendinnen. 

Ook dit jaar beloofd de line-up weer spectaculair te zijn met heel veel muziek en voorstellingen. Het vierde seizoen van Ushuaïa Ibiza Beach Hotel zal beginnen met een groot openingsfeest bestaande uit optredens van internationale dj’s in het hotels zelf, maar ook op het buitenpodium. DJ-producer Sasha draait al vanaf de start in 2010 in Ushuaïa en zal zijn krachten bundelen met niemand minder dan de Duitse Techno held Paul Kalkbrenner. Met zijn unieke stijl, spontaniteit en energie is hij hier helemaal geknipt voor en zullen dit duo zorgen voor een een grote experimentele muzikale explosie. Wie ook weer een bezoekje brengen zijn Nic Fancciulli, Deetron, Los Suruba,Tapesh, Andrea Oliva en Uner. Als ik dit zo allemaal lees kunnen de bezoekers dus optredens verwachten die barsten van de energie, prachtig vuurwerk, licht shows, mooie mensen en dat al met een geweldig uitzicht. I like!

Oké, drie keer raden waar ik dit jaar naartoe op vakantie ga!

The Best of Ushuaïa Ibiza Beach Hotel 2013 from Ushuaïa Ibiza Beach Hotel on Vimeo.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*