Neem je intieme zone mee op reis!

LactacyduitgelichtDe zomer komt er alweer aan en dat betekent: vakantie! De meesten van ons hebben vast al een reis geboekt en kijken er naar uLactacyd 3it om heerlijk te genieten van de zon, de zee en het strand. Ook ik wacht al maanden met smart op onze reis en ben nu al bezig om al mijn spulletjes te verzamelen die mee de koffer in gaan. Zelf houd ik van mooie zwierige maxiskirts, leuke zonnebrillen en mooie bijpassende sieraden. Qua make up houd ik het overdag rustig, maar voor de avond wil ik toch wel een mooie highlighter en felgekleurde lipstick op. Op verzorgingsgebied ben ik best streng, want juist op vakantie kan je lichaam nogal snel goed toegetakeld raken. Denk aan het zoute water van de zee, de felle zon op je huid, droge huid door verschil in lucht of airconditioning. Maar wat veel vrouwen vergeten is dat het ook belangrijk is om je vagina goed te verzorgen op reis.

Intiemverzorging, iets waar wij, als vrouwen, eigenlijk niet echt over praten. Toch is het belangrijk om je vagina dagelijks te reinigen en te verzorgen. Helaas denken velen dat onze intieme zone zichzelf reinigt, maar dit is deels waar. De binnenkant reinigt zich inderdaad vanzelf en daar hoef je niets aan te doen. De buitenste delen van de vagina bestaan uit huid en slijmvliezen. Tussen de schaamlippen hopen Lactacyd 5zich urine, zweet, sperma en menstruatiebloed op, die je toch echt zelf goed moet reinigen! Je zult nu vast wel denken ‘dat doe ik elke dag met water onder douche’. Die gedachte snap ik volkomen, maar water is niet goed genoeg. Water droogt je vagina uit en hebben ook niet die beschermende eigenschappen die speciale intiemverzorgingsproducten, zoals Lactacyd, wel hebben. Op vakantie zweet je vaak veel en misschien heb je wel een paar ‘gezellige’ nachten met je (vakantie)lover. Nog een goede reden om deze producten niet vergeten je koffer in te doen zodat er geen ongewenste bacteriën kunnen groeien die klachten kunnen veroorzaken. Dat wil je namelijk echt niet op je langverwachte vakantie… Better safe than sorry!Lactacyd 4

Lactacyd heeft voor ons de oplossing en heeft voor iedere levensfase een nieuw assortiment om onze intieme zone te verzorgen. Dus ook voor meiden tussen de 15 en 24 jaar.

De verfrissende wasgel geeft je een langdurig schoon gevoel en dat is toch wel fijn op vakantie en voel je jezelf ook een stuk zelfverzekerder. Dus geen nare geurtjes tijdens je menstruatie of warme klamme dagen. De verfrissende wasgel en de gevoelige huis elmulsie is natuurlijk ook voor dagelijks gebruik.

Helemaal fijn voor op reis zijn de verfrissende tissues. Deze zitten apart verpakt en daarom ideaal om bijvoorbeeld in het vliegtuig, camping of op stap te gebruiken. Zo hoef je niet een hele fles mee te nemen en is het klusje zo geklaard in een toilet op bestemming. Deze gaan bij mij in ieder geval de koffer in!

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*