Hip horloge met solar-systeem

Stylish zwart, fris wit of juist een creatieve combinatie van deze tijdloze kleuren? Liever een heel uitgesproken design van bijvoorbeeld een blauw klokje met aan de ene kant een groen en aan de andere kant een grijs bandje? Of een band met print van zwart-witte strepen, golfjes of driehoeken? Hoe hip kan een horloge zijn. En dan nog milieuvriendelijk ook! Geen wonder dat bijvoorbeeld Katy Perry, Solange Knowles en verschillende internationaal bekende bloggers er al mee zijn gesignaleerd. Het Q&Q SmileSolar horloge is high fashion, voor mannen en vrouwen, en werkt niet op batterijen, maar op (zon)licht. Eén keer opladen en je bent gegarandeerd 120 dagen bij de tijd. Kies uit 15 kekke klokjes, die qua kleuren en prints élke outfit een boost geven. Mooi én milieuvriendelijk, steun je met je aankoop ook nog een liefdadigheidsproject voor schoolmaaltijden in Afrika en Azië. So, let the sun shine!

Watch1

In ruim honderd landen zijn de Japanse Q&Q SmileSolar horloges al een enorme hype. Nu zijn ze eindelijk ook in Nederland verkrijgbaar. De vrolijke kleuren en prints sluiten perfect aan bij de huidige modetrends: van het tijdloze zwart en wit, tot de XL prints en hele uitgesproken combinaties van unikleuren. Een Q&Q SmileSolar horloge maakt elke outfit compleet; mooi in ton-sûr-ton, stylish in zwart of wit, of juist als blikvanger met bandjes in duo-kleuren of opvallende prints. Ontwerpster Tomoko Nakatsuka had dan ook een horloge voor ogen waarmee elk individu zijn of haar persoonlijke smaak kan uitdragen; eentje die matcht met élke kledingstijl. Er is keuze uit 15 kekke klokjes. Zowel de uurwerken als de bandjes zijn telkens anders en geven elk horloge een eigen karakter. Van ingetogen en subtiel tot extravagant en speels. Doordat het designhorloge in basis zeer minimalistisch van ontwerp is, wordt het zowel door mannen als vrouwen gedragen.

Unnamed

Duurzaam design

De Q&Q SmileSolar horloges zijn een kleurrijk designstatement én zeer fashionable, maar wat ze écht speciaal maakt is dat ze een solar-systeem hebben. Geen batterij dus, maar een horloge dat werkt op (zon)licht. De wijzerplaat van het horloge neemt continue licht op. Buiten van de zon of binnen van kunstlicht. De kans dat het horloge ooit leeg raakt, is dus vrijwel uitgesloten. Eenmaal opgeladen, tikt de Q&Q SmileSolar meer dan 3 maanden door, ook in het donker. Hiermee is de Q&Q SmileSolar een eigentijds voorbeeld van duurzaam design. Nooit meer een batterij vervangen en toch altijd bij de tijd.

Unnamed (1)Unnamed (3)

Mooi en milieuvriendelijk

Het design maakt de Q&Q SmileSolar mooi, de solar-techniek maakt het horloge milieuvriendelijk. Daarbij zijn de toegepaste materialen voor een groot deel gerecycled. De band bestaat uit polyurethaanhars, het klokje is van ABS-hars. De Q&Q SmileSolar is ook nog eens waterdicht tot 50 meter diepte en geeft dus ook tijdens het snorkelen, zwemmen en onder de douche de juiste tijd aan.

(On)betaalbaar

Horloges met een solar-systeem zijn niet nieuw. Maar met een prijskaartje beginnend vanaf zo’n 200 euro, was deze techniek lang niet voor iedereen bereikbaar. De Q&Q SmileSolar horloges zijn het eerste betaalbare horloge met deze innovatieve techniek. En over geld gesproken: bij aankoop ondersteun je een liefdadigheidsproject voor schoolmaaltijden in Afrika en Azië. Table for Two levert gezonde maaltijden voor kinderen met overgewicht en voedzame maaltijden voor kinderen die ondervoed zijn. Dit maakt de Q&Q SmileSolar horloges in alle opzichten een goede koop.

Unnamed (2)

Adviesverkoopprijs Q&Q SmileSolar horloge: € 44,95

Voor meer info: www.smilesolar.nl

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*