Zusje gaat grote zus Kate Moss achterna

Lottie mossLottie Moss, het 16-jarige halfzusje van het Britse topmodel Kate Moss (40), staat aan het begin van haar modellencarrière. En net als haar grote zus start die met een opdracht van Calvin Klein.

Eenentwintig jaar geleden debuteerde Kate Moss als het gezicht van Calvin Klein Jeans en nu is het de beurt aan haar halfzus Lottie. Zij poseert vol zelfvertrouwen in de campagne van het merk en de webwinkel Mytheresa.com… die een ode brengt aan de jaren negentig. Modefotograaf Michael Avedon maakte kiekjes van de tiener en beschrijft Lottie als het perfecte Calvin Klein-meisje dankzij haar ‘intrigerende onschuld en pure schoonheid’

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*