Sterren gaan voor ‘goedkoop’ jurkje

StreepjesVan Beyoncé tot January Jones: Hollywoodsterren dragen niet uitsluitend kleding van peperdure ontwerpers, maar ook gewoon schattige jurken van een keten. De laatste hit onder beroemdheden is een gestreept ontwerp van Topshop van 90 euro.

De jurk uit polyester ziet er heel gewoontjes uit: de creatie heeft een vrouwelijke snit en horizontale strepen in marineblauw en gebroken wit. Ter hoogte van de heupen is de jurk versierd met verticale strepen om je er optisch slanker uit te laten zien.

Zangeres Beyoncé droeg de jurk als eerste in maart, na haar concert in Londen. Enkele weken later verscheen Mad Men-actrice January Jones er mee op de rode loper van het Rebels With A Cause Gala in Hollywood. Maar ook ‘Game of Thrones’-ster Sophie Turner is voor deze creatie gevallen en droeg ze in Parijs. De Australische ‘Wolf of Wall Street’-actrice Margot Robbie hoort ook bij het Topshop-clubje. Zij haalde de jurk uit de kast voor een etentje in Londen. Het ziet er niet naar uit dat de hype rond de jurk al voorbij is. Onlangs werd de Britse presentatrice Alex Jones en de voormalige miss Engeland Georgia Horsley in het ontwerp gesignaleerd.

De populaire jurk is makkelijk te combineren en zowel geschikt voor chique evenementen als voor casual etentjes. De trendy creatie is momenteel nog beschikbaar via de webshop van de Britse keten en is helemaal van jou voor 90 euro.

Topshop jurk

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*