Vernieuwde haarkleuring voor een stralende coupe

EtosEtos komt met vernieuwde en verbeterde haarkleuring! Vanaf 14 juli ligt de nieuwe range in een verfrissend design in de schappen. De Etos haarkleuring is in kwaliteit verbeterd en geeft een nog betere dekking: geen grijze haren meer! Koop het nu met voordeel, want Etos heeft de prijs verlaagd! Voor maar € 5.69 ligt het in de winkels en heb je een stralende coupe in de perfecte kleur.

Levendige kleuren voor een intens resultaat

Wilde jij altijd al een tintje blonder? Of wil je liever donkerbruin? Met de vernieuwde Etos haarkleuring kun je heel voordelig je haar kleuren en ga je weer door het leven met een frisse coupe! De haarkleuring is zacht voor je haar, geeft een gezonde glans en zorgt voor een optimale grijsdekking. De Etos haarkleuring is eenvoudig aan te brengen, vlekt niet en is verkrijgbaar in negen* stralende kleuren. Een professioneel resultaat met een intens en optimaal kleureffect ligt nu binnen handbereik. Voor een klein prijsje ga jij met een mooie verzorgde coupe de zomer in!

Etos

*Kleuren:

 • 10. extra lichtblond
 • 09.03 zeer licht blond
 • 08. licht blond
 • 7.34 goud koperblond
 • 06. donker blond
 • 05. licht bruin
 • 05.3 licht goudbruin
 • 03. donker bruin
 • 01. zwart

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
 • email
 • NuJIJ
 • Print
 • del.icio.us
 • StumbleUpon
 • Bloglines
 • eKudos
 • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*