Review: gsm case + stylingtip (part 1)

Img 0550Wij worden helemaal gek wanneer wij dat ding zijn vergeten, zijn er kapot van als we hem laten vallen of dat deze per ongeluk in de wc pot beland. We hebben het natuurlijk over gsm’s oftewel smartphones, want we denken dat het gros van de bevolking hun gsm niet alleen meer gebruikt om te bellen. Ons telefoontje is onderdeel geworden van onze outfit en dat betekent dat wij, als fashionliefhebbers, weer een reden hebben om leuke accessoires voor onze gsm aan te schaffen, zodat ook deze mooi bij onze kleding past. Daarbij moeten ze het toestel ook goed beschermen, want het is natuurlijk echt onoverkomelijk wanneer er iets met onze grote liefde zou gebeuren. Daarom testen wij de aankomende weken 2 gsmhoesjes en doen wij een leuke DIY. Natuurlijk geven we jullie ook elke keer een stylingstip hoe je de cases het beste kan combineren.

Samsung galaxy s5 case

De eerste die wij voor jullie hebben vinden wij zelf erg leuk. Het doet ons denken aan van die instagramplaatjes met een qoute die je wel eens voorbij ziet komen. Dit hoesje is van het merk ‘Create & Case’, die samenwerken met artistieke talenten over de hele wereld. Van elk product dat zij verkopen gaat er een percentage naar de kunstenaar van het design om zo de talenten te supporten. Daar dragen wij graag een steentje aan bij. Buiten het originele ontwerp is het aparte aan deze case ook dat je er meteen je bankpasjes en wat geld erin kwijt kan. Ideaal voor op stap of voor naar het strand, maar natuurlijk ook handig om altijd bij je te hebben. Dit hoesje voelt, door de leren stijl materiaal ook lekker stevig en je hebt daardoor echt het gevoel dat je telefoon goed beschermt is. De binnenkant heeft een mooi okergeel kleurtje en is fluweelzacht. De sluiting is magnetisch, altijd handig na een avondje stappen, dan hoef je in ieder geval niet moeilijk te doen met ritsjes en knoopjes, want we weten allemaal hoe dat gaat… En dan nog een voordeel; Het is meteen een standaard om je telefoon ergens neer te zetten om zo je handen vrij te hebben wanneer je bijvoorbeeld een filmpje wilt kijken. Ja, wij vinden dit hoesje, of eigenlijk is het meer een wallet case, superhandig, stevig, mooi en je support er ook meteen een goed doel mee.

Stylingtip:

Stylingtip

Wij vinden dit hoesje zo een lekker zomers tintje hebben dat wij ons outfit, accessoires en make up erop aanpasten. Daarom kleurden wij onze nagels eerst mooi wit en vonden dat ook erg leuk staan bij de letters van de gsm case. Ons oog make up maakten wij heerlijk zomers zwoel en onze lippen vrolijk roze met een matte lipstick. Ook deden wij een paar trendy midi rings om onze vingers. Een witte zwierige maxi rok kan echt niet ontbreken en die combineerden wij met een leuke paarse crop top en zomerse sandalen. Nu nog een mooie bloemenkrans in ons haar en ‘Let’s run away!’.

 

 

 

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*