Nieuw topmodel: zoon van Arnold Schwarznegger

4bcb2d2c 0cd9 11e4 9a06 d87fa339a1c7 web scale 0 5357143 0 5357143 Patrick Schwarzenegger, de zoon van Arnold Schwarzenegger en Maria Shriver, verdient de kost als model. Momenteel schittert de 20-jarige jongen in de nieuwe brillencampagne van luxemerk Tom Ford.

Het label deed voor de nieuwe campagne beroep op zonen en dochters van beroemdheden. Zo zien we ook Ella Richards, de dochter van Rolling Stone Keith Richards. Schwarzenegger zelf poseert naast Gigi Hadid, dochter van ‘The Real Housewives of Beverly Hills’-ster Yolanda Foster. De modellencarrière van de jongeman ziet er veelbelovend uit. Hij is immers aangesloten bij modellenbureau LA Models, dat hem opdrachten beloofde bij onder meer Ralph Lauren en Armani.

Maar de jonge Schwarzenegger kan meer dan poseren. Hij ontwerpt ook zelf kleding voor Project360, een label waarvan de opbrengsten naar een goed doel gaan. Daarnaast probeert hij het ook als acteur. Vorig jaar was hij te zien in ‘Stuck in Love’ en ‘Grown Ups 2’.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*