Britney Spears showt haar lingerie

Britney spearsIn september lanceert zangeres Britney Spears haar eigen lingerielijn, maar via haar Instagram-account heeft ze haar fans nu al op een voorproefje getrakteerd.

Op een sensuele zwart-witfoto toont de 32-jarige blondine zelf een van haar ontwerpen. Ze draagt een zwarte beha met transparante delen en een slip met hoge taille met eveneens een doorzichtige streep aan de zijkanten. ‘The Intimate Britney moet sexy, luxueus en tegelijk comfortabel zijn’, zei Spears eerder in een interview.

De collectie van de Amerikaanse zangeres bestaat uit enkele beha’s, bijhorende slipjes en nachtmode. Alle ontwerpen zijn gecreëerd met een gevoel voor retromode, kosten tussen de 12,50 en 59 euro en zijn wereldwijd leverbaar vanaf 9 september.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*