Zalando gaat samenwerken met Topshop

TopshopBlijdschap alom, toen wij begin deze week vernamen dat kledingketen Topshop eindelijk dat langverwachte filiaal in Amsterdam zou openen. Nu kunnen wij jullie ook vertellen dat vanaf september Topshop, samen met mannenafdeling Topman, ook verkrijgbaar zal zijn op de webshop Zalando.

Oké, de webshop van Topshop zélf leverde ook al in ons land. Zij het mét bezorgkosten en een internationele levertermijn. Daar past Zalando nu een mouw aan: Topshop en Topman krijgen een eigen ‘shop in shop’ op Zalando.nl, elk met een breed en regelmatig geüpdatet assortiment kleding, schoenen en accessoires. Verzenden en retourneren is gratis, zoals altijd op Zalando.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*