Penélope Cruz regisseert een sexy lingeriecampagne

PenelopeHet Britse lingeriemerk Agent Provocateur pakt wel vaker uit met pikante filmpjes en kan sinds kort rekenen op de Spaanse actrice Penélope Cruz. Haar tweede sexy lingeriefilmpje, dat zich afspeelt in de woestijn, werd gisteren voorgesteld.

Penélope Cruz en haar zus Monica zijn niet alleen het gezicht van het Britse lingeriemerk Agent Provocateur, maar ontwerpen ook de diffusielijn L’Agent. Penélope maakte meteen haar regiedebuut door een promovideo te maken voor de lancering van de lingerielijn en breit daar dit seizoen een vervolg aan.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*