In de Spotlight: Amazed By Fashion

UitgelichtWij hebben weer een nieuwe leuke webshop voor jullie die wij deze maand in de spotlight zetten. Amazed by Fashion, (www.amazedbyfashion.nl) is een online fashion wahala. De leukste en mooiste items op fashiongebied kun je hier vinden. Wij werden vooral erg vrolijk van de kleuren die op je af komen van de verschillende items in de shop. Wat kan je verwachten? It shirts, sieraden, jasjes, mooie tassen en sexy jurkjes. Ook kan je er terecht wanneer jij je interieur net ietsje bijzonderder wilt maken, want deze webshop verkoop ook verschillende lifestyle producten. Voor de prijs moet je het niet laten, want vrijwel alles is heerlijk low budget.

Wanneer jij nou niet echt van het online winkelen bent is er ook een mogelijkheid dat de shop gewoon bij je thuis komt. Dit kan in de vorm van een private shopping, lekker luxe voor jou alleen. Maar misschien nog wel leuker; met je vriendinnen! Zie jij het al voor je? Gezellig thuis met de meiden, een glaasje wijn en ook nog kunnen shoppen met de meegebrachte kleding en assecoirres van Amazed by Fashion!

Wij ontvingen enkele producten van de webshop die wij hier voor jullie uitlichten.

Jacket

Dit jasje ziet er zo vrolijk uit! Heerlijk voor de wat frissere zomerdagen of voor in de avond. Natuurlijk kan je deze elk seizoen dragen, want het maakt je outfit helemaal af. Het jasje is voorzien van mooie details, zoals de studs op de borstzakken. De gerafelde randjes geven het geheel een nonchalante look. Wat wij helemaal geweldig vinden zijn de franjes aan de mouwen en de onderkant van het blazertje. Ook het neon kleurtje is erg fris en opvallend. Een ware must have voor de zomer en/of het aankomend seizoen. En jullie hebben geluk, want binnenkort kan je dit jasje winnen. Houd Maxafashion dus goed in de gaten!

Vase gun

Hoe gaaf is dit? Het is een stenen vaasje met een gouden coating eroverheen. Het contrast van de stoere pistool in combinatie met een lieflijk bloemetje is echt heel leuk bedacht. Het vaasje is gemaakt om er één bloem in te kunnen doen, wat heel subtiel is maar door de ‘gun’ heel erg opvalt. Een trendy accessoire voor iedere huiskamer. Dit item is overigens ook te verkrijgen in de kleuren wit en mintgroen.

Verpakking

De sieraden worden in een mooi organza zakje verpakt. Kijk eens hoe schattig!

Armband1

Deze Ibiza style armbandje maakt ons heel vrolijk. De kraaltjes, de kleuren, het harten bedeltje en het fluffy kwastje. Mooi om enkel te dragen, maar helemaal hip is om deze te combineren met meerdere armbandjes om echt dat beachy island effect te creëren. Dit armbandje past om elke pols door het rekbare spiraalvormig effect.

Armband2

Dit armbandje doet ons denken aan de old skool vriendinnenarmbandjes, alleen dan is deze wel een stuk hipper. De kleurencombinatie waant ons op het strand op een zonnige dag. Een leuk detail is de tekst die deze accessoire bevat, namelijk ‘carpe diem’, pluk de dag! Zo word je elke dag herinnert om te genieten van het leven en de je dag te leven alsof deze de laatste is. De leren elementen geven het geheel een luxe gevoel. De veertjes en kraaltjes aan de uiteinden van het armbandje maken het helemaal af.

De kwaliteit van deze producten zijn stuk voor stuk erg goed en de kleuren zij precies zoals op de foto’s. Neem maar snel eens een kijkje in de webshop!

 

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*