Shop de kleding van Victoria Beckham

Victoria beckhamVictoria Beckham gaat zeshonderd kledingstukken uit haar eigen garderobe verkopen en deelt de opbrengst daarvan met Mothers2Mothers, een organisatie die moeders met HIV steunt en helpt.

De kledingstukken die verkocht worden zijn haar eigen selectie, maar de prijskaartjes werden bepaald door veilinghuis Christie’s. De stuks zullen terug te vinden zijn in de webwinkel The Outnet, dus wie interesse heeft om binnenkort rond te flaneren in een van Victoria’s jurken, kan zich van 20 tot en met 25 augustus aanmelden via deze webshop en een haal doen naar haar favoriete stuk.
‘Heel wat van de kleding draagt speciale herinneringen met zich mee,’ aldus Victoria Beckham. Het gaat zowel om kleding die ze droeg in de tijd van de Spice Girls, als om galajurken. De tien meest bijzondere stukken worden geveild en gaan naar de hoogste bieder.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*