Review: Gsm case + stylingtip (part 2)

Gsm case review 2

Een paar weken terug lieten wij jullie weten dat wij een aantal gsmhoesjes zouden reviewen. Dit omdat onze telefoon steeds meer gezien wordt als accessoire dan alleen maar een apparaat waarmee je kan bellen. We gebruiken onze telefoon tegenwoordig overal voor en dragen deze dan ook altijd met ons mee. Of het nu naar school, werk, een feest of de sportschool is, je wilt je gsm absoluut niet vergeten. Voor ons als fashionata’s is het natuurlijk weer een reden om de mooiste cases te vinden voor ons telefoontje en deze te matchen bij onze dagelijkse outfits. Wij geven jullie daarom ook een stylingtip hoe je het hoesje van vandaag het beste kan combineren.
Gsm case 2Het volgende hoesje dat wij probeerden is een hele andere dan de excentrieke case die wij jullie eerder lieten zien. Het is van het merk Capdase en deze is een stuk eenvoudiger, maar ook erg stevig. Het is misschien ook wat handzamer en heeft echt enkel en puur de functie je telefoon te beschermen. Het is gemaakt van een soort gel, waardoor het lekker soepel is, maar niet zo glibberig voelt als een siliconen hoesje. Het heeft een matte afwerking die erg chique oogt. De pasvorm is echt perfect en sluit naadloos aan, waardoor je niets overbodigs meesleurt. Wat wij echt heel handig vinden is dat de voorkant een kleine verhoging heeft van een paar millimeter. Dit zorgt ervoor dat wanneer je je telefoon met het scherm op tafel legt, deze de oppervlak niet raakt. Dit voorkomt onnodig schade en krassen. Ja, dit hoesje is erg handzaam, makkelijk in gebruik en perfect voor dagelijks gebruik.

Stylingtip:

Collage 2014 08 10

Wij willen jullie laten zien hoe je deze gsmcace op een chique manier kunt combineren, want ook een kleurtje kan je perfect als eyecatcher gebruiken bij bijvoorbeeld een little black dress. Wij gingen daarom ook voor de combinatie zwart, goud en turquoise (de kleur van het telefoonhoesje). Dit is ook heel mooi voor zwoele zomeravonden of een chique strandfeest. Onze ooglook werd een sexy smokey-eye, hiervoor gebruikten wij zwarte en bruine tinten en lichtten deze een beetje op met een highlighter onder op het wenkbrauwbot en in de binnenste ooghoek. Om echt geheel een zomers tintje te geven gebruikten wij een bronzer, met een mooie glans erin, als blush op de appeltje van onze wangen. Nu nog een donkerrode lipstick en onze look was af. Onze nagels lakten wij mooi goud, maar kleurde als leuk detail die van de ringvinger turquoise. Onze kleding hielden wij simpel. Een mooi zwart jurkje en that’s it! Dan deden wij nog goud-zwarte sieraden om en mooie pumps aan. En toen waren wij alweer klaar om te shinen op het feestje met een heerlijke cocktail.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*