Save the date: Missoni for Converse !

Altijd al een item met die typische Missoni-print willen hebben zonder je spaarrekening te moeten plunderen? Dan is 28 augustus een hoogdag voor je garderobe. Vanaf dat moment ligt de achtste collab tussen het Italiaanse modehuis Missoni en sneakermerk Converse in de winkels.

Twee evergreens in één schoen? De nieuwe samenwerking tussen Missoni en Converse verenigt opnieuw de iconische Missoni-zigzag met het tijdloze Chuck Taylor All Star-sneakermodel. Het is al de achtste keer dat het Italiaanse modehuis samenwerkt met Converse.

Het knitwearlabel ontwierp ditmaal zes modellen voor Converse, die net zoveel zullen kosten als de ‘gewone’ All Star-modelletjes. De capsulecollectie ‘Converse Chuck Taylor All Star Missoni’ wordt eerst exclusief verkocht in het Amerikaanse warenhuis Nordstrom. Daarna – vanaf 28 augustus – zijn de sneakers wereldwijd beschikbaar in de Converse-winkels en op de website van het merk. In ons land shop je ze bij Men at Work.

Converse werkte ook al samen met andere bekende modehuizen. Onder de noemer ‘First String’ ging het merk eerder collabs aan met o.a. Maison Martin Margiela, Hancock Vulcanised Articles en Jack Purcell Johnny.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*