Label Abercrombie & Fitch zwicht voor zwarte kleding

ZwartTot voor kort was er in de Amerikaanse modeketen Abercrombie & Fitch geen zwarte kleding te vinden, maar daar komt vanaf nu verandering in. De winkels zouden worden aangevuld met enkele zwarte kledingstukken.

Eerder beweerde topman Mike Jeffries dat zwarte kleding te formeel is. ‘We hebben niks tegen zwart, het is erg geschikt voor een smoking, maar voor ons label is het niet gepast’, zo klinkt het.

Het label heeft de laatste tijd al heel wat kritiek moeten verduren, onder meer omdat het geen kleding in grotere maten verkoopt en omdat alleen mooie, jonge mensen in de winkels mogen werken. De nieuwe zwarte kledingstukken zouden een poging zijn opnieuw in een positief daglicht te komen. Binnenkort zal je dus een zwarte leren jack, een zwarte korte broek en een rok met zwart-witte bloemenprint in de winkels van Abercrombie & Fitch vinden.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*