The Kardashians komen met haarverzorgingslijn

KardashiansDe Kardashians-zussen brengen in de lente van 2015 een gamma haarverzorgingsproducten op de markt.

De lijn zal de naam ‘Kardashian Beauty’ dragen, waarvoor ze samenwerkten met Farouk Systems, een grote naam binnen de wereld van de haarverzorging. Kim, Khloe en Kourtney vonden dat de schoonheidsmarkt niet voldoende bood op het vlak van haarbenodigdheden, en dus besloten ze deze leegte zelf op te vullen. Ze hebben nu een lijn uitgewerkt die bestaat uit haarverzorgingsproducten, zoals droogshampoo en volumecrèmes, maar ook accessoires zoals een stijltang, een krultang en een haardroger.

Basim Shami, de CEO van Farouk Systems, zegt dat de samenwerking met de zussen op een zeer aangename en natuurlijke manier verlopen is. ‘Er werd samen gewerkt aan een productlijn die geïnspireerd is door de iconische stijlen van de zussen en door hun persoonlijke behoeften op het vlak van haarverzorging,’ zegt Shami.

Eerder lanceerden de zusjes al een kledinglijn, ‘Kardashian Kollection’, en Kim heeft ook een lijn met vrouwenparfum.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*