Riccardo Tisci van Givenchy krijgt een onderscheiding

02 givenchy fall 2013 compositeRiccardo Tisci, hoofdontwerper van het Franse modehuis Givenchy, zal tijdens het Black Ball op 30 oktober geëerd worden met de KCA Humanitarian Award, als dank voor zijn steun aan kinderen en gezinnen met HIV en aids. Dat laat Women’s Wear Daily weten.

Het jaarlijkse evenement, dat dit jaar aan zijn elfde editie toe is, wordt georganiseerd door Alicia Keys met de bedoeling geld in te zamelen voor haar organisatie ‘Keep a Child Alive’. Deze liefdadigheidsorganisatie helpt kinderen, jongeren en gezinnen in hun strijd tegen aids. Het evenement heeft tot nu toe al zo’n 17 miljoen euro opgeleverd voor de organisatie.

Een andere reden waarom Tisci deze onderscheiding ontvangt, is omdat hij vecht tegen discriminatie in de modewereld en omdat hij culturele barrières doorbreekt. ‘Hij is een inspiratiebron voor heel wat mensen uit de industrie’, zegt de organisatie.

Alicia Keys en Riccardo Tisci zijn geen onbekenden voor elkaar. De zangeres is vanaf september het gezicht van Dahlia Divin, het nieuwe parfum van Givenchy.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*