Barbie heeft eigen blog

Barbie (1)Ook Barbie heeft haar weg naar Instagram gevonden. De pop zal onder meer haar stijl tonen en verslag uitbrengen van modieuze evenementen.

September is modemaand: dan showen de grootste ontwerpers hun nieuwe collecties tijdens de fashion weeks van New York, Londen, Milaan en Parijs. Barbie, die shows vanop de eerste rij zal volgen, heeft voor de gelegenheid een nieuwe Instagram-account gekregen waarop ze allerlei nieuwtjes gaat delen.

Verder zal haar pagina ‘Barbiestyle’ ook fungeren als een soort modeblog, waar fans zich kunnen laten inspireren door de stijl van de iconische pop. ‘We doen ons best om Barbie altijd een juiste weergave van de huidige tijd te laten zijn. Ze krijgt nu, ondanks de scherpe kritiek op haar ‘onproportionele’ lichaamsvormen, de kans om zichzelf te zijn’. Dat zegt speelgoedfabrikant Mattel.

De nieuwe pagina bestaat sinds 27 augustus en heeft al bijna honderdduizend volgers.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*