Video: Charlize Theron voor Dior

De Zuid-Afrikaanse actrice Charlize Theron, die momenteel romantische tijden beleeft met collega-acteur Sean Penn, mag zich sinds enkele jaren de ambassadrice noemen van het Dior-parfum ‘J’adore’. Deze week werd het nieuwste spotje van de geur gelanceerd en daarin zien we de 39-jarige ster elegant op een zijden lint kllimmen, tot op het dak van een luxueus gebouw. Theron draagt goudkleurige schoenen en een glitterjurk met hoge split die haar stevige benen in de kijker zet.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*