Louis Vuitton krijgt eigen fashionmagazine

VuittonHet Franse luxemerk Louis Vuitton lanceert modemagazine ‘The Book’. Dat zal twee keer per jaar worden uitgebracht.
In de eerste editie vinden modeliefhebber 126 pagina’s vol trends en fotoreportages. Zo maakte de wereldberoemde modefotograaf een shoot met mannenmode. Modefanaten lezen ook het verhaal achter de oudste tas van het label en een interview met actrice Catherine Deneuve.

Op de cover van het eerste magazine staat Charlotte Gainsbourg, model, zangeres en boezemvriendin van creatief directeur bij het merk Nicolas Ghesquière. ‘The Book’ is verkrijgbaar in elf talen en zal worden opgestuurd naar geselecteerde klanten van Louis Vuitton

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*