Kenzo ontwerpt de Evian-fles

KenzoHet kledingmerk maakte die samenwerking afgelopen zondag 28 september bekend tijdens zijn modeshow op ‘Paris Fashion Week’. Tijdens de show werden videoprojecties getoond van bergtoppen en zeelandschappen, als verwijzing naar de samenwerking met het bekende merk van mineraalwater.

Evian brengt sinds 2008 naar goede gewoonte elk jaar een gelimiteerde fles op markt, telkens ontworpen door een beroemde kunstenaar of ontwerper. In het verleden maakten onder andere Elie Saab, Diane von Fürstenberg, Paul Smith en Jean Paul Gaultier al een ontwerp om de flessen te sieren.

Voor de limited-edition-fles van 2015 werd de ontwerperstaak aan Kenzo voorgelegd. De artistieke directeurs Carol Lim en Humberto Leon stemden meteen in en net zoals voor hun Herfst/Winter2014-collectie, lieten ze zich inspireren door het mysterieuze werk van de Amerikaanse cineast David Lynch. Het resultaat is een grafisch decor, waarbij een violetkleurig gefragmenteerd motief doorkruist wordt door een limoenkleurige zigzag-lijn.

De Evian-flessen met Kenzo-ontwerp zullen vanaf oktober beschikbaar zijn in een selectie van verkooppunten en restaurants. Vanaf november zullen ze ook te koop zijn op de sitemyevian.com….

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*