Nieuw platform voor creatieve ondernemers gepresenteerd

Five hours of fameZaterdag 22 november 2014 is de prachtige Posthoornkerk in het hart van onze hoofdstad het decor van de eerste editie van Five Hours of F.A.M.E., een initiatief van het jonge Amsterdamse evenementenbureau HOLY M.O.M. Productions. Fashion, art, music en entertainment staan centraal op deze avond waarop jonge creatieve ondernemers uit binnen- en buitenland de kans krijgen om van zich te laten zien en te horen en zo een stap dichterbij hun doorbraak komen. Startende fashion designers en kunstenaars tonen hun collecties door middel van fashion shows en pop up showrooms en jonge zangtalenten zullen live een optreden gaan verzorgen.

Het samenspel van deze vier creatieve elementen op één avond is nieuw en onderscheidt Five Hours of F.A.M.E. van andere evenementen. Naast fashion shows van The Orange House by Suheyla Sahil (Istanbul) en Crabe Design (Parijs), kunstexposities van diverse Nederlandse kunstenaars en live zangoptredens van jong talent is er in het programma ook live entertainment en het belooft daarmee een dynamische avond te worden.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Norman van den Wildenberg