Nieuw: essence the gel nail polish

LhdfcufsfsdcvZo gemakkelijk als nagellak, zo geweldig als gel! Met de the gel nail polish presenteert essence vanaf eind februari 2015 een nieuwe generatie innovatieve nagellakken. De revolutie in nagels. In combinatie met de base & top coat bieden deze fantastische nagellakken nog meer voordelen:

• houdt 60% beter and biedt een maximale bescherming tegen chippen
• een extreme, langhoudende gel-shine finish
• perfect en accuraat aan te brengen met het populaire quick & easy kwastje
• werkt zonder LED of UV lamp
• gemakkelijk te verwijderen met een gewone nagellakremover

Perfecte nagels… dankzij de nieuwe kleurtechnologie met ultrafijne pigmenten biedt de nieuwe generatie essence nagellakken een nog intensere, langhoudende kleur en een perfecte dekking. De speciale formule van de the gel nail polishes geeft nagels ook een schitterende gel finish. Het populaire en gepatenteerde quick & easy kwastje en het coole essence design blijven vertrouwd. In combinatie met het base & top coat systeem zijn perfect gemanicuurde nagels nu binnen handbereik: de houdbaarheid van de nagellak is verbeterd, de glans is intenser en de nagellakkleur is beter beschermd.

Hoe het werkt? Breng als eerste stap de the gel nail polish base coat aan en laat deze goed drogen. Vervolgens lak je je nagels in de gewenste the gel nail polish kleur; laat deze ook goed opdrogen. Voor een perfecte finish, breng je de the gel nail polish top coat aan en: klaar! De nagelstijl is gemakkelijk te verwijderen met een gewone nagellakremover.

Voor alle kleurliefhebbers: of je nu gaat voor IT-kleuren als roze, rood, zwart en blauw of voor prachtige pastel- en candykleuren – met 46 kleuren om uit te kiezen, zijn de mogelijkheden eindeloos! Naast de briljante gel-shine finish bieden sommige kleuren ook coole en trendy effecten, zoals mat, satijnglans, een gelei-finish of een ‘olielaagje’. Welke kleur of welk effect je ook kiest – de nagels staan centraal!

De nieuwe essence the gel nail polish is verkrijgbaar in totaal 46 kleuren. De consumentenadviesprijs bedraagt € 1,69. De base coat en top coat kosten € 2,59 per stuk.

essence the gel nail polish is verkrijgbaar vanaf eind februari 2015 bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Norman van den Wildenberg