Ultra Stay & Gel Shine 3 Step Nail System “It Pieces” by CATRICE

SdsadsdDraagbare sportswear, modern art, oversized, wit purisme – het spectrum van modetrends is enorm. Het wordt licht-casual en vol leven gepresenteerd. Ultra Stay & Gel Shine 3 Step Nail Edition by CATRICE biedt daarbij het trend ABC van hippe kleuren nagellak. Vier nieuwe en vier bestseller kleuren maken elke must-have look af vanaf januari 2015. CATRICE introduceert daarnaast ook het revolutionaire 3 Step Nail System, dat bestaat uit de Ultra Stay & Gel Shine Base Coat, Ultimate Nail Lacquer en Ultra Stay & Gel Shine Top Coat. Het systeem is perfect op elkaar afgestemd en fungeert als een kleurmagneet waardoor de kleur langer blijft zitten, de glans intensiveert en de kleurmanicure wordt beschermd. Voor professionele resultaten zonder LED-lamp of bezoek aan de nagelsalon. Of je nu gaat voor ton sur ton of kleur gebruikt als contrast, de meest trendy kleuren van het seizoen – inclusief parelwit, romig abrikoos, glinsterend roze en intens blauw – hebben een fantastisch effect! Beauty met een systeem – by CATRICE.

CATRICE – Ultra Stay & Gel Shine 3 Step Nail System
Het innovatieve nagellaksysteem met de nieuwe Ultra Stay & Gel Shine Base Coat, een kleur Ultimate Nail Lacquer en de nieuwe Ultra Stay & Gel Shine Top Coat vermenigvuldigt nagelprestaties en fungeert als een kleurmagneet. De langhoudendheid van nagellak wordt tot acht dagen verlengd met een overtuigende en unieke gel-glans finish. Eenvoudig te verwijderen met nagellak remover.

AsdagghStap 1: Ultra Stay & Gel Shine Base Coat
De eerste stap voor perfect gelakte nagels met power. De innovatieve formule van de Ultra Stay & Gel Shine Base Coat egaliseert onregelmatigheden zodat de gekleurde nagellak eenvoudig kan worden aangebracht. De nagel wordt versterkt en beschermd tegen verkleuren.10 ml.
Consumentenadviesprijs: € 3,59

Stap 2: Ultimate Nail Lacquer
Kies je kleur! Ultra Stay & Gel Shine 3 Step Nail Edition biedt acht trendy lentekleuren met fabelachtige dekking. Parelwit, romig abrikoos, glinsterend roze en intens blauw zijn splinternieuw; metallic aubergine, warm greige, zacht lavendel en helder roze zijn de best verkochte kleuren van CATRICE en maken de kleurcollectie compleet. De 3 Step Nail System werkt met elke CATRICE Ultimate Nail Lacquer – er is keuze uit 45 prachtige tinten in het standaard assortiment. 10 ml.
Consumentenadviesprijs: € 2,99

AsdsdadadStap 3: Ultra Stay & Gel Shine Top Coat
Ultra Stay & Gel Shine Top Coat beschermt de kleur en garandeert een bijzonder langhoudende en volumineuze gel-glans finish. Samen met Ultra Stay & Gel Shine Base Coat het ideale duo voor een perfecte manicure. 10 ml.
Consumentenadviesprijs: € 3,59

Ultra Stay & Gel Shine 3 Step Nail System “It Pieces” by CATRICE is in januari en februari 2015 verkrijgbaar als Nail Edition bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België. De producten zullen daarna verkrijgbaar zijn in het standaard assortiment van CATRICE.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach