Eerste editie Fashion & Music presenteert jong talent

Catwalk modeshowLiefhebbers van de nieuwste mode en muziek zitten op zaterdag 7 maart 2015 goed in Grounds in Rotterdam. Daar vindt de eerste editie plaats van het evenement Fashion & Music. Een unieke show waarin jonge talenten hun nieuwste werk presenteren.

Fashion & Music is een initiatief van het Haagse modellenbureau All Professional Models. Eigenaar Jan de Bloois is een gepassioneerd mode- en muziekfotograaf met oog voor jong talent. Hij zet jonge mensen die hun passie voor mode en muziek willen omzetten in tastbaar succes graag in de schijnwerpers. Het thema van deze eerste editie luidt dan ook: Follow your dream!

Rijk gevuld
Van 14:30 uur tot 00:00 uur kan de bezoeker genieten van een rijk gevuld programma met de nieuwste mode en lekkerste live soul-, pop- en rockmuziek. Zo zullen modeontwerpers Baifall Dream uit Parijs, Alisha Faites La Mode Et uit Den Haag, en Arriz Golden, Keida Desgins en Quasi-Modo uit Rotterdam hun nieuwste ontwerpen presenteren. Ze worden daarbij geholpen door 15 catwalkmodellen van All Professional Models.

De modeshows worden afgewisseld met optredens van jonge artiesten die momenteel hard werken aan een succesvolle carrière. Zo zullenMegan Brands (The Voice of Holland), Luna Mae (Glennis Grace en Waylon), Lola Green, Marco Santos, Monique Mijnals en Phoenix Lights eigen werk laten horen. Aanvullend zijn er tijdens het programma een dans- en zangshow van Melany Sharon, en een spoken word performance van Bjorn Romy & Y.M.P.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Norman van den Wildenberg