Wijvenkraam komt naar Eindhoven

Img 2155Wijvenkraam is een mode-, vintage- en designmarkt voor meiden van alle leeftijden. Je vindt er kleding, schoenen, sieraden, kunst en prachtige items voor in huis. Het is dé plek om bijzondere spullen te kopen en te verkopen. Na vier succesvolle edities in de Eusebiuskerk in Arnhem, strijkt het shopcircus op zondag 12 juli voor het eerst neer in het Klokgebouw in Eindhoven.

Wat kun je verwachten? Dames die graag jacht maken op unieke stukken, of dat nou een tas is, een paar hakken of handgemaakte kussens voor in huis, kunnen hun hart ophalen. Een middag lang snuffelen, passen en struinen is op Wijvenkraam een feest. We zorgen voor heerlijk eten en drinken en goede muziek om op te dansen. Wijvenkraam is dus veel meer dan zomaar een rommelmarkt. Want waar kun je nou meteen in je nieuwe outfit shinen op de dansvloer!

Heb je zelf kastenvol kleding, schoenen en accessoires? En heb je aan één mensenleven niet genoeg om dat allemaal te kunnen dragen? Boek dan een kraam om je spullen te verkopen. Ook als je zelf kleding, kunst, design of andere hebbedingen maakt, ben je van harte welkom om je koopwaar aan te bieden.

Maar zijn mannen dan niet welkom? Zeker wel! Het zal hen aan niets ontbreken. Er wordt een heel arsenaal aan bijzondere Duitse biertjes koud gezet, er is eten en muziek. Op Wijvenkraam hebben we in ieder geval nog nooit een man horen klagen dat vrouwen teveel shoppen.

Wijvenkraam is van oorsprong een Duits concept en komt uit Düsseldorf. ‘Weiberkram’ is daar inmiddels een begrip waar zo’n 10.000 mensen per editie op af komen. Die aantrekkingskracht zit ‘em niet alleen in het aanbod, maar ook in de liefde voor detail en de kwalitatieve programmering.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Norman van den Wildenberg