Tips om het beste uit de sale te halen

Het nieuwe jaar luidt traditiegetrouw ook de sale periode in. En omdat miskopen nu net hetgeen zijn wat we willen vermijden aan het begin van 2014 zetten we enkele tips op een rijtje om slim om te springen met die koopjesperiode.

1) Sales zijn ideaal om enkele basisstukken in te slaan, maar ze zijn ook ideaal om dat ene droomitem nu eindelijk aan te kopen tegen een prikje. Focus je daarom op hetgeen je echt wilt, en ga daarvoor.

2) Ga vooraf al eens in de winkels kijken waar je naartoe wilt gaan tijdens de sale periode. Zo kan je al inschatten wat de winkel aan te bieden heeft en kan je voordien al eens nadenken over bepaalde kledingitems.

3) Ben je nogal trendbewust? Dan zijn de sales echt iets voor jou. Heel wat trends van de lente en zomer 2014 kan je nu namelijk al shoppen in de wintercollectie. Denk aan grafische prints en iriserende metallics dat zijn musthaves in 2014!

4) Kies op de shopdag zelf voor comfortabele kleding en schoenen. Wanneer je niet comfortabel in je kleding zit of last hebt van pijnlijke voeten ga je sneller keuzes maken, en sneller dingen kopen die je misschien toch niet echt wilt, gewoonweg om er van af te zijn.

5) Zorg ervoor dat je een stoffen totebag bij je hebt. Daar kan je gemakkelijk al je aankopen insteken. Het handige aan zo’n tas is dat hij groot is, en gemakkelijk over je schouder geslagen kan worden. Zo heb je ook na enkele winkels nog je handen vrij om tussen de koopjes naar echte toppers te zoeken!

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach