Deze nieuwe app vindt de perfecte date voor je hond

DoggydatingOok je geliefde viervoeter wil van tijd tot tijd wel eens wat gezelschap van eigen ras hebben. Om de juiste speelkompaan te vinden, ontwierp de Nederlandse Nicole Kinsbergen de applicatie ‘DoggyDating’.

Via de applicatie kan je omwonenden laten weten wanneer je je hondje gaat uitlaten. Bovendien kan je kiezen of je wilt afspreken met honden (en hun eigenaars) uit de buurt. Ieder dier heeft namelijk een eigen profiel met naam, foto en karakteristieken, zodat je steeds de juiste speelkameraad kan vinden.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach