De mooiste zomerblos

Een fijne, egale huid en stralende blosjes op je wangen. Dé ingrediënten voor een prachtige, warme look! Vandaag introduceert Etos ideale beauty hulpjes die jou de mooiste zomerblos geven. Met de gloednieuwe Etos Blush sticks, verkrijgbaar in vier verschillende kleuren, breng je een matte en natuurlijke blos aan op je wangen. Voor iedere huidteint de perfecte kleur en een gezonde blos die lekker lang blijft zitten! Met de Etos Finishing powder maak je jouw look compleet. Breng het aan over de blush en creëer een egaal effect. Zo voorkom je een glimmend gezicht. Ideaal voor de warme zomerdagen! De Blush stick en de Finishing powder zijn voor slechts € 4.99 per stuk verkrijgbaar in de winkel.

Geef je wangen een fris accent

Etos blush sticks

De zachte crème blush staat garant voor een gezonde blos op je wangen en heeft een natuurlijke en matte finish. Door het product met een kwastje of de toppen van je vingers aan te brengen, krijg je een gelijkmatig effect. Tip: kijk in het daglicht of je de blush niet te zwaar aangebracht hebt.

Een goede poeder is het halve werk

Etos finishing powder

Voor een perfect matterend effect breng je de Finishing powder aan over de blush. Hiermee egaliseer je je huid. De poeder is transparant, laat geen witte waas achter en is geschikt voor iedere huidteint en elk huidtype. Het zorgt ervoor dat de kleurovergang van de verschillende make-up producten verzacht wordt, geeft een transparante, matte finish en het fixeert je make-up. Voor een klein prijsje kom je met een frisse uitstraling voor de dag!

*Let op! De Etos Finishing powder is alleen in de grotere winkels verkrijgbaar.

 

 

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach