PLAYMOBIL en stylist Bastiaan van Schaik bedenken samen herfst- en wintertrends

PlaymobilNaar aanleiding van de nieuwe Fashion Show speelset van PLAYMOBIL, heeft Bastiaan van Schaik samen met PLAYMOBIL de PLAYMOBIL-figuren een stylingbeurt gegeven. Compleet geïnspireerd op de vijf nieuwste herfst- en wintertrends. Van oma’s pants tot funky piercings en van vrolijke bloemenprints tot duistere Gothic invloeden. Al deze modetrends heeft Bastiaan persoonlijk geselecteerd en zijn geïnspireerd op het illustere straatbeeld van Milaan en Parijs.

Bastiaan en PLAYMOBIL Bastiaan van Schaik was van kleins af aan al groot PLAYMOBIL-fan: Het was super tof om de PLAYMOBIL-figuren te ‘stylen’ in de nieuwste herfst- en wintertrends. Ik hoop dat mensen hierdoor gemotiveerd raken meer met mode te experimenteren. Want ook hier geldt weer: style has no size. Het is jammer dat deze PLAYMOBIL-figuren niet te koop zijn, maar met de Fashion Show speelset kunnen de kids nu ook zelf modewereldje spelen én PLAYMOBIL stylen. Dat is misschien nog wel veel leuker!

Er zijn verschillende Fashion Show speelsets te koop. Hiermee kunnen kinderen van 4 tot 10 jaar op een speelse wijze de modewereld verkennen en zelf hun mooiste en meest gedurfde droomoutfit samenstellen.

14 playmobil figures (eg nurse, american indian, gardener) 14 playmobil figures (eg nurse, american indian, gardener) 14 playmobil figures (eg nurse, american indian, gardener) 14 playmobil figures (eg nurse, american indian, gardener) 14 playmobil figures (eg nurse, american indian, gardener)

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Norman van den Wildenberg